Glad Fagskole

Glad Fagskole er en lille skole med et stort hjerte. Et hjerte der banker for at give vores 12 elever en spændende hverdag med masser af udfordringer og hyggeligt samvær. I trygge rammer arbejder vores engagerede faglærere og eleverne sammen om projekter de brænder for. Vi tror på alle kan noget – og derfor er der også plads til dig!

Glad Fagskole tilbyder særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse – STU – inden for en række kreative og praktiske fag. Sammen med dig er vi gode til, at finde lige præcis det du kan og brænder for, så vi kan uddanne dig til at blive endnu bedre. Det kan være alt fra en særlig faglig interesse til de personlige og sociale kvaliteter, der er en vigtig del af en aktivt voksenliv.

Hos os kan du studere:

Køkken - For dig der er interesseret i madlavning, råvarer og gastronomi

TV - For dig der har lyst til at fortælle historier i billede og lyd, og skabe film og TV i god kvalitet

Animation - For dig der gerne vil lave dine egne tegnefilm, stop motion eller animerede effekter på film

Vi tager vores elever alvorligt og kan tilbyde dig en uddannelse med..

• HØJ FAGLIGHED OG PÆDAGOGISK KVALITET

• UDVIKLING OG KREATIVITET