Mini-lejr

Hvert år afholder vi en mini-lejr for vores elever på Glad Fagskole.

To dage fyldt med sociale aktiviteter, gaming, quizzer og/eller udflugt krydres med overnatning på skolen. Der tages hensyn til elevernes individuelle behov og eleverne deltager i det omfang de ønsker.

Om aftenen laver køkkenet lukusmiddag og der hygges lige til lyset slukkes. Næste dag blive vi forkælet med køkkents brunch inden anden dags program skydes igang, hvorefter der venter en dejlig lang weekend.

Det gode ved at lave mini-lejr på skolen er, at eleverne kan deltage i det omfang, som de synes, de kan magte. Ofte vælger man på skoler at tage på hyttetur, men det vores erfaring, at nogen elever ikke ønsker at deltage på sådan en tur, fordi det at tage hjemmefra måske er for skræmmende. Vi havde i denne omgang oplevelsen af, at alle deltog i dele af eller hele lejren, og på den måde blev ingen ekskluderet. Det er vi rigtig glade for. Når eleverne deltager samlet i arrangementer i huset udvides mulighederne for sociale relationer på tværs af faginteresser og nye venskaber opstår. Ungelivet kommer i centrum og samværet bliver båret af aktiviteter med fokus på sammenhold og humor.